Toe aan de volgende stap in je carrière?

Zelfkennis is een belangrijke voorwaarde voor als je je verder wilt ontwikkelen op bestuurs-en managementniveau. In welke vervolgfuncties en type organisaties  ben je het best op je plek?

Met onze coaching trajecten ondersteunen we je door middel van intensieve begeleiding in jouw persoonlijk ontwikkelproces. Vanuit een pragmatische en gerichte arbeidsmarktbenadering helpen we je vervolgens met het zetten van de volgende stap.

Assessment en intensieve coaching

Onze aanpak kenmerkt zich door een unieke combinatie van zorgvuldige en intensieve coaching methodes en een pragmatische zoektocht naar geschikte vacatures en netwerken.

Door middel van een uitgebreid assessment en intensieve gesprekken wordt nauwkeurig nagegaan in welke functie en welk type organisatie jouw kwaliteiten het best tot hun recht komen. Vervolgens koppelen we je competenties en ambities op realistische wijze aan de mogelijkheden van de arbeidsmarkt.

Uitgebreid netwerk

We zetten graag ons eigen uitgebreide netwerk op bestuurs- en managementniveau in om jou nieuwe perspectieven te bieden op de arbeidsmarkt.

Onze jarenlange praktijkervaring, uitgebreide netwerk en een scherp inzicht in de arbeidsmarkt voor bestuur en senior management, geeft ons een unieke positie om je versneld naar een volgende stap in je carrière te begeleiden.

Meer informatie

We maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.