Alumni

Public Academy is trots op de eerste lichting afgestudeerden van de Opleiding Bestuurder Corporatie 21ste eeuw!

We zijn enorm trots op de eerste lichting afgestudeerden van de Opleiding Bestuurder Corporatie 21e eeuw en wensen ze veel succes!!

Op 25 september 2019 starten wij weer een nieuwe Opleiding Bestuurder Corporatie 21e eeuw, die we samen hebben ontwikkeld met de bestuurders van De Vernieuwde Stad.

Uniek aan de opleiding is dat een groot deel van de opleiding wordt gegeven door vooruitstrevende bestuurders van de Vernieuwde Stad en dat ook een stage bij een bestuurder bij de opleiding is inbegrepen!

De opleiding bestuurder corporatie 21ste eeuw richt zich op nieuwe en aankomende bestuurders in de corporatiesector. In de opleiding krijgen deelnemers onder leiding van gerenommeerde docenten en ervaren bestuurders praktische handvatten om met de huidige en toekomstige uitdagingen in de sector als bestuurder van de 21ste eeuw om te gaan.

De opleiding bereid je voor op alle aspecten waarmee je als bestuurder te maken krijgt. Je wordt niet alleen meegenomen in de nieuwe werkelijkheid van de corporatiesector, maar ook hoe bijvoorbeeld de flexibele corporatie van de toekomst eruit zou kunnen zien, hoe je in moet spelen op de digitale transformatie en wat het betekent om invulling te geven aan waarde gedreven leiderschap.